مجله آموزشی و راهنمای سلامت دهان و دندان افراد دارای حساسیت شدید به تخم مرغ با بروز علائم کهیر شدید، تغییرات قلبی عروقی و افت فشارخون، دیسترس تنفسی، علائم گوارشی و به طور کلی ایجاد واکنشهای نیازمند به دریافت اپینفرین یا مداخالت اورژانسی طبی به عنوان واکنشهای آلرژیک شدید یا حساسیت شدید تعریف میشوند و این افراد باید با نظر پزشک اقدام به دریافت واکسن کنند و پس از دریافت واکسن به مدت نیم ساعت تحت نظر پزشک در یک مرکز مجهز قرار داشته باشند.
-افرادی که سابقه آلرژی خفیف به تخم مرغ دارند یعنی فقط خارش و کهیر خفیف دارند میتوانند واکسن آنفلوانزا دریافت کنند؛ اما توصیه میشود بیماران بعد از دریافت واکسن به مدت حداقل ۱۵ دقیقه در حالت نشسته یا خوابیده به پشت تحت نظر قرار گیرند.
-افراد دارای سابقه بیماری گیلنباره در طی ۶ هفته پس از دریافت واکسن آنفلوانزای قبلی.
-افراد دارای بیماری حاد متوسط یا شدید با یا بدون تب.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه مطرح کرد؛
تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی جدید کووید ۱۹ به کمک هیات امنا خریداری و تامین شده است، گفت: هیات امنای صرفه جویی ارزی دستگاههای پزشکی را با یک سوم قیمت برای دانشگاههای علوم پزشکی تهیه میکند.
ابراهیمی پور با اشاره به اینکه هیات امنای صرفه جویی ارزی خدمات ارزندهای را به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ارائه میدهند، افزود: تهیه ملزومات و تجهیزات پزشکی در کاهش هزینهها بسیار موثر است به ویژه در شرایطی کنونی که با تحریم مواجه هستیم. او با تاکید بر اینکه هیات امنای صرفه جویی ارزی در دوران بحران کووید ۱۹ و به عبارتی در ۷ ماه گذشته عملکرد بسیار خوبی داشته است، گفت: تدابیر اندیشیده شده است تا درخواستها به روز و به موقع انجام شود و این موضوع در زمان بروز بیماری کرونا حیاتی و کاربردی محسوب میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد: هیات امنای صرفه جویی ارزی تجهیزات پزشکی را با یک سوم قیمت برای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و بیمارستانهای دولتی تامین میکند که این امر کمک شایان توجهی به دانشگاها میکند و صرفه جویی ارزی را همراه دارد. ابراهیمی عنوان کرد: هیات امنا در گسترش زیرساختهای تجهیزات بیمارستانی به ویژه بخشهای مرتبط با نگهداری بیماران مبتلا به کرونا همچون بخشهای عفونی، تنفسی CCU و ICU و … بسیار موثر ایفای نقش کرد.
مدیرعامل بنیاد بخشش از ارائه کمک هزینه ۳ میلیون تومانی به ۸۶۸ کودک نیازمند کاشت حلزون تا پایان شهریور امسال خبر داد و گفت: سالانه حدود ۱۵۰۰ کودک ناشنوا در کشور متولد میشوند. او ادامه داد: در طول چهار سال گذشته تا پایان شهریور امسال ۸۶۸ نفر کمکهزینه ۳ میلیون تومانی کاش حلزون دریافت کردهاند که بنیاد بخشش اقدامات لازم را در این راستا انجام داده است.
اجل لوئیان گفت: همچنین ۴ هزار و ۷۵۰ نفر نیز کمک هزینه قطعات کاشت حلزون و ۱۳۲۳ نفر نیزکمک هزینه آزمایشات مربوط به ژنتیک و پیشگیری از ناشنوایی را دریافت کردهاند. او با اشاره به اینکه کمکهای انجام گرفته به کودکان نیازمند در حوزه ناشنوایی در دو بخش دولتی و مردم انجام میگیرد، گفت: قطعات و پروتزهای مورد نیاز توسط دولت تامین میشود و کمکهای مردمی نیز در ۶ ماهه امسال که کرونا نیز شیوع یافته به بنیاد بخشش افزایش یافته و در ۶ ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل دو برابر شده است.
اجل لوئیان با اشاره به اینکه سالانه در کشور حدود ۱۵۰۰ کودک ناشنوا به دنیا میآیند که ۱۲۰۰ نفر آنها مستعد کاشت حلزون هستند، گفت: به همین تعداد سال گذشته کاشت حلزون انجام گرفت و از ۱۲۰۰ کودکی که کاشت حلزون برای آنها انجام میگیرد متوسط حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ مورد نیاز به کمکهای مالی دارند.
بیشتربخوانید: تفاوت ونير و لومينيرز دندان