اخبار دندانپزشکی

هزینه جراحی لثه (درمان های پریو) در سال ۱۴۰۱ چقدر است؟

هزینه جراحی لثه 1401
Views

در آیینه به لثه‌های خود نگاه کنید، لثه‌های سالم صورتی رنگ و محکم هستند، در این حالت استخوان محکم است و به خوبی دندان را نگه‌می‌دارد. زمانی که لازم باشد برای درمان برخی شرایط و بیماری های لثه، از جمله عفونت لثه یا پریودنتیت اقدام شود، دندانپزشکان اقدام به جراحی لثه میکنند. گاهی یکی از نشانه‌های بیماری‌های لثه می‌تواند تغییر رنگ لثه باشد. درباره‌ی دلایل تغییر رنگ لثه آگاه‌تر باشید. بيماراني كه داراي بيماري پريودنتال (مشكلات لثه) مي‌باشند از خدمات شخصي به نام پريودنتيست بهره مي‌برند. يك پريودنتيست دندانپزشكي است كه در جهت پيشگيري، تشخيص و درمان بيماري پريودنتال تخصص گرفته است و مدت سه سال در دانشكده دندانپزشكي آموزشهاي ويژه تخصصي را گذرانده است. آیا شما بهترین پریودنتیست‌ها برای درمان مشکل خود را می‌شناسید؟ برای دسترسی آسان به لیست برترین پریودنتیست‌ها ، روی لینک کلیک کنید.

در این مقاله می‌خواهیم پس از بررسی انواع درمان‌های جراحی لثه، به بررسی هزینه‌های جراحی لثه در سال ۱۴۰۱ و تعرفه‌ها بپردازیم. پس تا پایان همراه ما باشید.


دلایل احتمالی نیاز به عمل جراحی لثه

  • اگر شما  بیماری‌های پیشرفته لثه دارید که به روش‌های درمانی غیر جراحی واکنش نشان نمی‌دهد ممکن است نیاز به انجام عمل جراحی فلپ یا کاهش پاکت داشته باشید.
  • برای تعویض و بازسازی بافت از دست‌رفته لثه به دلیل ابتلا به بیماری‌های لثه
  • برای نمایان شدن سطح بیشتری از دندان (عمل جراحی افزایش طول تاج دندانی)

بخاطر داشته باشید عدم مراقبت‌های بهداشتی کافی پس از ایمپلنت دندان، یکی از اصلی‌ترین عوامل بروز مشکلات لثه است. درباره ایمپلنت دندان اطلاعات بیشتری کسب کنید.

انواع درمان‌های جراحی لثه

انواع مختلفی از جراحی لثه وجود دارد که در صورت ابتلا به بیماری لثه پیشرفته ممکن است پیشنهاد شوند:

جراحی برای کاهش پاکت لثه (جراحی فلپ)

در جراحی فلپ لثه، دندانپزشکان بافت لثه را از روی استخوان بلند کرده، در صورت لزوم جرم و پلاک آن قسمت را حذف کرده، سپس دوباره لثه را سر جای خود برگردانده و می‌دوزند تا بافت لثه محکم اطراف دندان قرار گیرد. این فرآیند حجم فضای بین لثه و دندان را نیز کاهش می‌دهد و در نتیجه فضای کمتری برای رشد مجدد باکتری باقی می‌گذارد.

بازسازی هدایت شده بافت لثه

این تکنیک جراحی لثه با تحریک رشد بافت لثه و استخوان عمل می‌کند. بعد از فلپ کردن (بلند کردن) لثه از روی استخوان، یک تکه پارچه توری کوچک بین بافت لثه و استخوان قرار می‌گیرد تا از رشد بافت لثه در فضایی که لازم است استخوان رشد کند جلوگیری کند و برای استخوان و بافت‌های متصل به آن این امکان را فراهم می‌کند تا رشد یافته و در نتیجه از دندان پشتیبانی کند.

کورتاژ لثه (خراشیدن لثه)

این تکنیک جراحی لثه شامل خراشیدن بافت ناسالم از بخش عفونت کرده لثه و در نهایت لثه سالم باقی می‌ماند.

جراحی افزایش طول تاج

در فرآیند افزایش طول تاج دندان، بافت اضافه لثه و استخوان برش داده می‌شوند تا مقدار بیشتری از دندان طبیعی را نمایان سازد. این جراحی می‌تواند روی یک یا چند دندان انجام شود تا خط لثه شما را صاف کرده و امکان لبخند عریض و طبیعی را برای شما فراهم سازد.

جراحی پیوند استخوان

در صورتی که در اثر بیماری لثه به استخوان آسیب وارد شود، با تکنیک جراحی پیوند استخوان، بافت‌ استخوان پیوندی برای جایگزینی بخش آسیب‌دیده استخوان استفاده می‌شود. تکه‌های کوچک استخوان (یا از استخوان خود فرد، یا از بانک اهداء استخوان و یا استخوان مصنوعی) در محلی که استخوان تحلیل رفته بود، قرار می‌گیرد. این پیوندها به‌عنوان پایه‌ای برای رشد مجدد استخوان و بازیابی استحکام دندان بکار می‌رود.

جراحی پیوند لثه

جراحی پیوند بافت نرم لثه برای پر کردن فواصل جایی که لثه تحلیل رفته یا برای تقویت لثه در آن قسمت بکار می‌رود. معمولاً بافت پیوندی از سقف دهان (کام) گرفته شده و به ناحیه تحلیل رفته دوخته می‌شود.

جراحی لیفت لثه(Gingivectomy)

در این عمل، لثه اضافی و عفونی‌شده که بیش از حد روی سطح دندان را پوشانده باشد برداشته می‌شود. 
این عمل معمولاً برای درمان التهاب لثه به کار می‌رود اما امروزه این عمل برای پر کردن فاصله و از بین بردن پاکت‌های ایجاد شده روی لثه نیز به کار برده می‌شود.

اهداف جراحی لیفت لثه

اساساً این عمل  برای درمان بیماری‌های لثه انجام می‌شود اما امروزه این درمان بیشتر برای اهداف زیبایی انجام می‌شود. ممکن است شما به دو دلیل نیاز به برداشتن بافت اضافی لثه داشته باشید:

۱- در صورتی که بین دندان‌ها و لثه شما فاصله ایجاد شده باشد یا پاکت لثه شکل گرفته باشد: این پاکت‌ها محل جمع شدن باقیمانده غذاها بوده و پناهگاه باکتری‌ها شده که تمیز کردن آنها نیز دشوار است. اگر این پاکت‌ها فقط شامل بافت نرم باشند می‌توان به سادگی بافت اضافی لثه را برداشت تا فاصله مذکور برطرف‌شود.

۲- بافت زیادی از لثه روی دندان را پوشانده باشد: لبخند لثه‌ای یکی از مشکلات رایج است. درکنار اهداف زیبایی، وجود بافت اضافی باعث می‌شود فرد نتواند بهداشت دهان و دندان را به‌درستی و کامل انجام دهد. در موارد شدید، ممکن است این بیماری باعث اختلال در خوردن و تکلم بیمار شود. بافت لثه ممکن است به دلیل مصرف برخی داروهای ضدتشنج بیش از حد رشد کنند. در برخی موارد ممکن است مصرف برخی داروهای دیگر نیز باعث ایجاد این عارضه شوند.

جراحی لثه با لیزر

در جراحی لثه با لیزر، متخصصین ما از لیزر دندانپزشکی برای حذف بافت ملتهب لثه اطراف ریشه دندان استفاده می‌کنند. پس از حذف بافت عفونت کرده لثه و نمایان شدن ریشه دندان، جرمگیری ریشه انجام می‌شود که شامل تراشیدن جرم و پلاک دندانی ایجاد شده زیر خط لثه و روی سطح ریشه است.

جراحی لثه درد دارد یا خیر؟

بسته به نوع روش جراحی، طیف وسیعی از موارد ممکن است رخ دهد. بیشتر عمل های جراحی لثه حدود ۲ ساعت طول می کشد. در بعضی موارد، بیمار کاملا بیهوش میشود و در موارد دیگر ، عمل فقط شامل استفاده از بی حسی موضعی برای بی حس کردن لثه است. تزریق داروی بی حسی می تواند در ابتدا کمی ناراحت کننده باشد. اما به طور کامل باعث بی حس شدن بافت لثه میشود و در هر دو حالت، در طول جراحی، بیمار دردی احساس نمی کند.

هزینه جراحی لثه در سال ۱۴۰۱

قیمت دندانپزشکی پریو سیمادنت۱۴۰۰قیمت به ريال
جرمگیری بروساژ کامل هر فک۱۰/۰۰۰/۰۰۰
فلپ نیم فک۲۰/۰۰۰/۰۰۰
افزایش طول تاج همراه با فلپ۳۰/۰۰۰/۰۰۰
پیوند لثه یک دندان۴۵/۰۰۰/۰۰۰
لیفت لثه هر دندان(نسج سخت)۱۰/۰۰۰/۰۰۰
لیفت لثه (نسج نرم)با لیزر هر دندان۸/۰۰۰/۰۰۰
لیفت سینوس closed4۰/۰۰۰/۰۰۰
لیفت سینوس open8۰/۰۰۰/۰۰۰
دپیگمانتاسیون لثه۳۰/۰۰۰/۰۰۰

سخن پایانی

در این محتوا درباره جراحی لثه و هزینه‌های آن در سال ۱۴۰۱ خواندیم. توجه کنید که چند روز پس از عمل لثه شما می‌توانید درد طبیعی ناشی از این درمان را با قرص مسکن کنترل و تکسین دهید. فرقی نمی‌کند از چه روشی برای تسکین درد استفاده می‌کنید، فقط حتما بلافاصله بعد از جراحی آن‌را استفاده نمایید. می‌توانید از یک بسته یخ برای کاهش التهاب استفاده نمایید. شما هم نظرات و تجربیات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

خروج از نسخه موبایل